“Een huisgezelschap moet vergroeien met het team en het huis vergroten,” vatte Dieter Sermeus, directeur van het Liers Cultuurcentrum samen. En dat is nu precies wat Warmoes wil doen!

Drie jaar geleden reden ze al letterlijk met hun busje het cultuurcentrum binnen. Met ‘Zand’ brachten ze een ontwapenend frisse voorstelling, betekenisvol plezier voor jong en oud.
Dit jaar geven ze opnieuw de aftrap voor een spetterend familieseizoen met hun nieuwste voorstelling #SNOOZE. Daarbovenop verschijnen ze het hele jaar door op tal van activiteiten voor het hele gezin.

Warmoes, duidelijk meer dan een groente alleen. Maar wie zijn Warmoes? En waarom mogen we ze niet vergeten?

Warmoes wordt geleid door theatermaakster Saartje Hendrickx en haar partner Christophe Kesselaers. Lier is voor Saartje niet onbekend. Ze ging er naar school, woonde er en gaf vele jaren les in de Woordafdeling van de SAMWD Lier. Met haar aanstekelijk enthousiasme en eindeloos geduld leidde ze enkele jaren de toneelgroep van Ons Gedacht (vereniging waar armen het woord nemen) en ontfermt ze zich elk jaar over een groep OKAN- kinderen tijdens een energiek theaterkamp. Christophe werkt achter de schermen en is, buiten meubelontwerper, misschien wel hét geheime wapen van Warmoes’ producties.

Warmoes staat garant voor een zee aan spelplezier, fantasie zonder grenzen in een actueel verhalend jasje. Het Vikingavontuur in #SNOOZE gaat over de zoektocht naar een goede balans tussen het vertoeven in de virtuele of online wereld enerzijds en in de reële wereld anderzijds. Deze niet te missen première, voor kinderen vanaf 8 jaar, kwam mede dankzij het LCC tot stand. 

Met Warmoes als huisgezelschap wil LCC kansen geven aan jonge beloftevolle makers.

Laat hun Warmoes aan ideeën maar komen! Wij wachten vol ongeduld. Jullie ook?

DELEN VIA