Connie Neefs heeft een bijzonder band met Lier. Als kind kwam ze met pa en ma vaak naar Lier, want mama Neefs kocht haar mantelpakjes bij Madame Suetens in de Rechtestraat. Samen met broer Louis en Big Band ‘The Syliners’ van André Coucke zong ze regelmatig in Zaal Casino aan het station. Voor de viering van fietsenfabriek L’Avenir, maakte ze een fietsenmedley voor het 100- jarig bestaan. In de Jezuitenkerk zong ze een reeks kerstconcerten in samenwerking met Lucas Van den Eynde, een heerlijke herinnering.

Connie Neefs brengt een programma samen met jonge talenten. Hannelore, Geert Dehertefelt en Maarten Cox zingen elk liedjes vanuit hun ervaring en met hun eigen visie. Dat maakt van ‘Klavertje Vier in Lier’ een zonnig programma.

Hannelore, de dochter van Connie bracht haar vakanties door met musicalklassen in de Podiumacademie van Lier, de grootste van het land.

Geert Dehertefelt is comedian. In 2016 was hij laureaat in het Leidse Cabaret Festival. Net als Connie studeerde hij aan de Kleinkunstacademie in Antwerpen

Maarten Cox komt dagelijks je huiskamer binnen met nieuws uit onze regio, is presentator bij RTV, Radio 2 Limburg en Ment TV. Maarten zingt met overtuiging herkenbare Nederlandstalige liedjes, inclusief zijn eigen nummer 1 hits.

Connie Neefs leidt alles op haar gekende stijlvolle manier in goede banen.

Connie, Hannelore, Geert en Maarten zingen elk ook een liedje uit het rijke repertoire van Louis Neefs 40 jaar later 1980 – 2020. De muzikale begeleiding is in handen van pianist Eric De Vos.
 

De ticketverkoop voor deze voorstelling start op donderdag 21 oktober om 13 uur

https://www.neefs.com/