Na een uitverkochte theatertournee in 2022 tekent de hyperpopulaire Metejoor ook volgend jaar present in onze Vlaamse, en voor het eerst ook Brusselse, concertzalen. Er staan maar liefst twaalf (zo goed als uitverkochte) shows op het programma in het voorjaar van 2023. Voor hij die zalen intrekt deelt hij zijn nieuwe show graag eerst met ons in het Liers Cultuurcentrum met een exclusieve try-out.

Met "Dit Is Wat Mijn Mama Zei" stond Joris Van Rossem aka Metejoor wekenlang op nummer 1 in de Vlaamse en de algemene Ultratop. Het is de zoveelste hit op rij na nummers als "1 Op Een Miljoen""Rendez-Vous", en "Ze Meent Het". Deze en andere heerlijke meezingers staan gebundeld op zijn zelfgetiteld debuutalbum, dat sinds oktober in de rekken ligt.

Metejoor staat nog maar aan het begin van zijn zangcarrière, maar is niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. Een meteoor wordt ook wel eens een 'vallende ster' genoemd, maar 'onze' Metejoor is een ster die pijlsnel de hoogte in schiet! Zijn eerste uitgebreide concertreeks was dan ook een enorm succes, meteen goed voor meer dan 13.500 verkochte tickets!