Rob Vanoudenhoven, wie kent hem niet…
Nu pas vertelt hij over zijn leven, zijn eerste 50 jaar op deze planeet, zijn werk en avonturen. Over XII stielen en XIII ongelukken. Over altijd “ja” zeggen en proberen te “overleven”. Over ”Who the **** is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap. Over hoe zijn eigen programma, de “XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald. Over de vork en de steel in zijn leven in datzelfde “medialandschap”.
Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en flop. Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest. Ga met hem maar eens op een terras zitten, ’t is gene gewone…

En nu wil hij speciaal voor Kiwanis Lier 2 Neten en het goede doel Villa Vip zijn levensloop eindelijk delen met jou.

VIP-kaarten met drank en hapjes voor de voorstelling (vanaf 19 uur) kosten 49 euro en zijn verkrijgbaar via kiwanis@sts-computers.be.

De opbrengst van deze benefietavond gaat integraal naar VILLA VIP te Berlaar.
Het leegstaande kasteel Berlaarhof werd vorig jaar door de Gemeente Berlaar voor 99 jaar in erfpacht gegeven aan de vzw Villa Vip, die er een hedendaagse, fijne woning voor 10 jongeren of jong-volwassenen met een beperking van maakt. De toekomstige bewoners wonen samen met het zorgkoppel Gitte en Tom. De bewoners gaan er leven volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde voor de bewoners staan centraal.

Meer info: www.villavip.be