Het verhaal van Odysseus, verteld vanuit het standpunt van een zoon en een moeder, die reeds te lang wachten op zijn komst. De held, die wel een hele lange weg naar huis neemt en een boel heeft uit te leggen.

Na tien jaar is de oorlog om Troje eindelijk voorbij. Velen stierven op het slagveld. De Griekse overwinnaars en helden keren weer naar huis. Allemaal, behalve één: Odysseus. Hij is spoorloos. Samen met zijn moeder tuurt Telemachos elke avond hoopvol over de wijnrode zee. Maar zijn vader komt maar niet thuis. Is hij gestorven op het slagveld? Verdronken op zee? Of is er iets anders aan de hand. Op een dag is Telemachos het wachten moe. Hij besluit zijn vader te gaan zoeken.

Een theatervoorstelling met drie geniale poppenspelers, drie supersonische dansmensen en één waanzinnige muzikante. Een voorstelling over de meest waanzinnige queeste in de geschiedenis van de mensheid. Een nieuwe theatertekst van Michael De Cock voor een jong publiek.

met Mieke Laureys, Annelore Stubbe, Filip Peeters, Jotka Bauwens, Danaë Bosmans 
tekst Michael De Cock
livemuziek Fien Van Der Aa
techniek Jo Heijens, Anton Van Haver
regie Marc Maillard
videocreatie Gertjan Biasino
poppen, kostuum, decor  Jan, Patrick en Marc Maillard, Bruno Smeyers, Klaartje Vermeulen, Janneke Hertoghs, FroeFroe atelier

Tickets te koop vanaf do 15 oktober om 13 uur.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle updates rond de ticketverkoop.

https://www.froefroe.be/nl