Poulain, poulain. C’est vachement bien!

Elke gekende artiest(e) is ooit een nobele onbekende geweest. Zijn/haar talent is een bron van zelftwijfel maar de passie die knaagt is een dier dat nooit slaapt. Bloed, zweet en tranen… En plots wordt hij/zij uit een stoffig café of uit een met eierendozen beplakt repetitielokaal geplukt voor dé gouden kans. De ster rijst. De grote theaters vechten om hem/haar op de planken te hebben. ‘De rest is geschiedenis,’ zegt men later bij een carrièreoverzicht. In deze of in een minder geromantiseerde versie wordt elk aanstormend, jong veulen een gevestigde waarde. Dat moet zo zijn. Anders droogt het op en is er plots niets meer.  

Met de formule ‘Poulain, Poulain’ willen we parels waarvan we nog niet weten dat we ze zouden willen kennen naar de oppervlakte halen. Een gerenommeerd artiest(e) introduceert op ons podium een talent waarin hij/zij zijn/haar eigen passie en vooral heel veel talent in weerspiegeld ziet. De poulain toont zijn/haar kunnen en we gaan naar buiten met het gevoel dat wij al weten wat de rest nog niet weet: dit wordt een ster!   

Vincent Voeten is opgegroeid in Gierle en is in het dagelijks leven een politie inspecteur. Hij won de grootste stand up wedstrijd van Nederland; de Comedy talent Award.  Hij ontwikkelde een eigen stijl die getypeerd wordt door zwartgallige humor, absurde oneliners en een gortdroge stijl! 

Jade Mintjens is een ontwapenende jonge dame met een natuurlijke flair op het podium.
Samen met haar gitaar brengt ze grappige, ontroerende comedy en ze weet als geen ander het publiek in te pakken met haar frisse verschijning en charme.  Ze was één van de young ones in de toer met Michael Van Peel, tijdens de try outs van Bart Cannaerts nam hij Jade mee als voorprogramma en ze is de vaste support voor de theatertoer van Soe Nsuki.    

Jeroen Verdick is een halve finalist Humo's Comedy Cup en de voice over stem van Love Island. Sappige kempische humor en de ideale schoonzoon met een ontwapenende charme!  Jeroen was het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker tijdens de vorige theatertoer van Jens  

 

Tickets te koop vanaf do 15 oktober om 13 uur.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle updates rond de ticketverkoop.