De jonge theatermakers Johannes Wirix-Speetjens en Wito Geerts werken voor hun eerste eigen creatie ‘zonderlingen’ samen met niemand minder dan Bruno Vanden Broecke (spel- en regiecoach) en Peter De Graef (tekstcoach).

Johannes en Wito verbleven elk apart een tijdje in respectievelijk Italië en Indonesië/Java. Ze schreven elk afzonderlijk vanuit hun ervaringen in die landen een monoloog. Ze brachten deze monologen samen tot één voorstelling. Centraal staat de zoektocht naar de ander, de puurheid van ontmoeting over wereldbeelden heen. Dat gaat gepaard met exponentieel geluk, eenzaamheid, generositeit en liefde.

De voorstelling ‘zonderlingen’ werd opgenomen onder de vlag ‘Trappelend Talent’, een select aanbod van opkomend en getalenteerd jong werk, geselecteerd door acteur Bruno Vanden Broecke.

Het kraakcollectief is een experiment om meer jongeren tussen de 16 en 26 jaar nauwer te betrekken bij en inspraak te geven in de programmatie van het Liers Cultuurcentrum. In het collectief zitten jongeren met een gezonde interesse in podiumkunsten. Zij krijgen elk seizoen twee keer carte blanche om hun 'ideale cultuuravond' samen te stellen in het cultuurcentrum, dit is de eerste avond.

Tickets te koop vanaf do 15 oktober om 13 uur.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt alle updates rond de ticketverkoop.