Kom met de fiets

Dat is gezond voor jou en het milieu, snel en vooral ook leuk!  

Met het openbaar vervoer

Lier is vlot bereikbaar met trein of bus. Informeer je bij de NMBS en/of De Lijn of bereken je route op deze website vanuit elke programmafiche.
Let wel: te voet van het station doe je er een klein half uurtje over om tot aan CC De Mol te raken. Aan het station van Lier stoppen verscheidene bussen met een halte op wandelafstand van CC De Mol en een halte aan de Leopold III-laan. Van de halte Leopold III-laan wandel je nog zo’n kleine 10 minuten tot aan CC De Mol: je volgt de Netelaan, voorbij park en speeltuintje wandel je de brug over. CC De Mol vind je aan je linkerkant (gebouw net voorbij het Jeugdcentrum Moevement).

Blue-Bike
Aan het station, aan parking De Mol en aan de Veemarkt kan je voor 1,15 euro ook een Blue-bike lenen (voor 24 uur). Via de sleutelautomaat kan je 24/24 een Blue-bike lenen en weer terugbrengen.
Om de Blue-bike voor 1 euro te kunnen gebruiken, dien je een jaarabonnement (10 euro) aan te vragen. Dit doe je online via www.blue-bike.be of tijdens de openingsuren van het fietspunt aan het station. Met dit jaarabonnement kan je ook in de 41 andere stations in België met Blue-bikes terecht.

Met de wagen

Het hoofdgebouw van het Liers Cultuurcentrum is makkelijk te bereiken met de wagen. Het ligt vlakbij de ring, aan de Molpoort. Er is een grote gratis parking. Op de website van de stad Lier vind je alle informatie over eventuele wegenwerken en alternatieve routes!

Vanuit Antwerpen-Mortsel-Boechout
Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Aarschot. Je volgt de ring tot aan de tweede verkeerslichten en slaat dan links af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.

Vanuit Mechelen-Duffel-Lint
Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Aarschot. Je volgt de ring tot aan de volgende verkeerslichten en slaat dan links af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.

Vanuit Malle-Zandhoven-Ranst
Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Aarschot. Je volgt de ring tot aan de vierde verkeerslichten en slaat dan links af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.

Vanuit Herentals-Berlaar-Kessel
Je rijdt tot op de ring van Lier en volgt de richting Antwerpen tot aan de volgende verkeerslichten en slaat dan rechts af richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.

Vanuit Aarschot-Heist o/d Berg
Je rijdt tot op de ring van Lier. Je steekt het kruispunt over richting centrum (Molpoort). Je ziet CC De Mol aan je rechterkant.

DELEN VIA