Online 

  • Koop je tickets via www.lierscultuurcentrum.be.
  • Geen vervelende accounts of vergeten paswoorden. Vul je winkelmandje naar hartenlust en op het einde van je bestelling bezorg je de nodige gegevens. Je hoeft je dus niet vooraf te registreren. 
  • Heb je een UiTPAS Lier? Dan krijg je een voordeliger tarief. Zorg dat je de UiTPASnummers bij de hand hebt van alle vrienden, familieleden, collega’s… voor wie je tickets bestelt. 
  • Betalen is helemaal veilig en zonder extra kost. Hou je bankkaart of kredietkaart en je kaartlezer of je smartphone bij de hand. Betaling via overschrijving kan maar de betaaltermijn is beperkt. Onmiddellijk overschrijven is dus de boodschap.
  • Je ontvangt je tickets meteen in je mailbox. Laat ze op de avond van de voorstelling scannen op je smartphone of druk ze af. Tip: download de Ticketmatic App op je smartphone. Dat is de beste manier om je tickets te laten scannen aan de inkom.
  • Voorstelling met genummerde plaatsen? Je hebt via het web de optie om zelf je plaatsen te kiezen! 
  • Het systeem stelt de best beschikbare stoel(en) voor, maar je kan deze nog aanpassen in het zaalplan. Het systeem laat echter niet toe dat je één plaats openlaat. Je zitjes moeten dus aansluiten. 
  • Heb je cultuurcheques van Accor Services of Sodexo? Dan kan je helaas niet online tickets kopen. We verwelkomen je graag aan de balie van het cultuurcentrum. 

Offline

Je kan tijdens de openingsuren van het onthaal tickets bestellen, ter plaatse of telefonisch. Betalen kan cash, via bancontact, payconic of overschrijving. 
 

PRIJZEN

De meeste voorstellingen hebben een basistarief en een (goedkoper) UiTPAStarief. Voor een beperkte selectie van voorstellingen geldt er ook een tarief voor jongeren tot 26 jaar. De basisprijs, UiTPASprijs en eventuele uitzonderingen worden steeds vermeld bij de voorstelling.

UiTPAS MET KANSENTARIEF

Op vertoon van je UiTPAS met kansentarief, betaal je 20% van de basisprijs van de voorstellingen. Indien je online tickets met UiTPAStarief bestelt, dien je steeds je UiTPASnummer in te voeren.

OMRUILEN VAN TICKETS

Omruilen van tickets kan tot op de dag van de voorstelling en kan enkel voor een voorstelling van het lopende seizoen. We rekenen hiervoor een administratieve kost aan van 2 euro. Tickets worden in geen geval terugbetaald. Indien je tickets wenst te ruilen, dan meld je dit steeds voor de aanvang van de voorstelling.

Tickets waarin een maaltijd is inbegrepen kunnen enkel omgeruild worden wanneer je dit 4 werkdagen vooraf meldt.

MISBRUIK

Koop enkel tickets via het Liers Cultuurcentrum. Dit is de enige garantie op een correct ticket aan de correcte prijs. 

CULTUURCHEQUES

Het LCC aanvaardt sport- en cultuurcheques van Accor en Sodexo, maar geeft geen geld terug op deze cheques. Je kan niet online bestellen met cultuurcheques. 

SCHOLEN

Wil je als leerkracht met je leerlingen een avondvoorstelling bijwonen? Dat kan. Als je met een groep van minstens 10 personen komt krijg je de tickets aan het laagste tarief (UiTPAStarief). Vooraf reserveren via mail of telefoon én vooraf betalen via de leerkracht is verplicht. We hebben ook een specifiek programma voor scholen. Meer info? scholen@lierscultuurcentrum.be of tel. 03 488 06 79.

ROLSTOELGEBRUIKERS

In CC De Mol zijn plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Laat bij reservering weten dat je rolstoelgebruiker bent. Alleen dan kunnen we een geschikte plaats voorzien voor jou en één iemand extra. Reserveer steeds telefonisch, aan het onthaal of per mail en niet via ons online ticketsysteem.

GRATIS DRANKJE 

Een inkomticket voor bijna alle voorstellingen uit ons programma geeft je recht op een gratis drankje. Voorstellingen met een gratis drankje herken je aan het symbool. Tijdens de pauze haal je je drankje af aan één van de togen in de foyer of in het café. Is er geen pauze voorzien, dan kan dat de eerste twintig minuten na de voorstelling. Het principe is: 1 ticket = 1 drankje. Je kan water, pils, wijn , frisdrank of fruitsap kiezen. Koffie of thee krijg je enkel na de voorstelling.
 

DELEN VIA