Eten en drinken in cultuurcafé Cantina met 3Hoek

3Hoek is meer dan een creatieve (h)eerlijke wereldkeuken. 3Hoek levert ook een totaalconcept met een betrokken multicultureel team dat creatieve en vers bereide hapjes, menu’s of buffetten met klasse en enthousiasme verzorgt.
3Hoek heeft aandacht voor de aankleding en presentatie. Ze gebruikt gezonde, (h)eerlijke streekproducten van Oxfam.

3Hoek is de perfecte partner voor het Liers Cultuurcentrum!

Wanneer kan je er van genieten?

Bij avondvoorstellingen in de zaal van cc De Mol verzorgt onze huiscateraar 3hoek een (h)eerlijk ‘artiestenmenu’ in cultuurcafé Cantina. Voor 20.5 euro krijg je huisgemaakte soep met brood en boter + een hoofdgerecht met vlees of vis (vegetarisch is ook mogelijk) + salade + dessert. Elke keer anders, dus altijd weer verrassend!
Vrienden van het LCC betalen 1,5 euro minder bij reservatie.
Reserveren kan tot 12 uur op de dag van de voorstelling.

Wil je reserveren?

Stuur dan uiterlijk om 12 uur op de dag van de voorstelling een mailtje naar ccdemol@3hoek.be met het aantal plaatsen en de datum natuurlijk. Je reservering is pas definitief na bevestiging van 3hoek. Het buffet staat klaar vanaf 18 uur. Laat bij je reservatie ook weten of je vegetarisch wil eten. Ben je allergisch aan bepaalde ingrediënten? Laat zeker iets weten en we trachten een alternatief te voorzien.

Reserveer nu je tafel bij Billie!

Op het menu

vr 06.12 - Robrecht Vanden Thoren 

Indisch buffet 
• Linzensoep met courgettes en gember / Naanbrood 
• Tikka massala met kip en groentjes / Basmatirijst 
• Salade met granaatappel en komkommer 
• Raita 
• Selectie minidessertjes en proevertjes

za 07.12 - Steven Van Herreweghe
 
Italiaans buffet  
• Tomaat-wortelsoep met basilicum
• Pasta carbonara met spek en champignons 
• Vegetarishe lasagne met ricotta en spinazie 
• Pasta funghi met parmezaan 
• Rucolasalade met olijven en walnoten
• Tiramisu met kaneel en rum

wo 11.12 - Woesten

• Wortel-kokossoep met croutons 
• Stoofpotje met biologisch Mammoetbier
• Ovenaardappelen met rozemarijn 
• Venkel-appelsiensalade met balsamico
• Selectie miniproevertjes 

do 12.12 - Laïs 

• Tomaat-basilicumsoep met mascarpone
• Ovenschotel met rundsvlees, pesto en rode wijn
• Gegrilde wintergroentjes
• Gebakken rijst 
• Fetasalade met komkommer 
• Tiramisu met amaretto en speculaas 

za 14.12 - Soe Nsuki

• Pompoenroomsoep
• Hutsepot van wintergroentjes 
• Kippenworstjes
• Wedged potatoes met kruiden 
• Witte koolsalade met rozijntjes en wortel 
• Cheesecake met bosvruchtencoulis 
 

DELEN VIA