ein abend in Lier

Een reeks van muzikale toppers waarbij hoogtepunten geen aaneenrijging
van hits en herkenning zijn, maar eerder een trip van mooie ontdekkingen. Voor
muziekliefhebbers met zin voor avontuur.

vlieg

Vlieg markeert de voorstellingen voor kinderen.

jong & ervaren

Het Liers Cultuurcentrum en de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans werken samen aan een concertreeks ‘jong en ervaren’. Binnen deze reeks krijgen jonge, veelbelovende musici de kans om mee te werken aan een concert onder de vleugels van een ervaren gezelschap.

bachcyclus

De Bachcyclus bestaat uit 3 concerten: Weihnachtsoratorium (cantates 1,2,3 en 6) op 26 december 2018, Mattheuspassie op 19 april 2019 en Oster- en Himmelfahrtsoratorium op 26 mei 2019.

jongerentarief

Jongerentarief t.e.m. 26 jaar. Deze reeks voorstellingen werd geselecteerd door het kraakcollectief.

drankje inbegrepen

Voorstellingen in CC De Mol: Je hoeft je ticket niet af te geven voor je pauzedrankje. Tijdens de pauze haal je je drankje af aan één van de togen in de foyer. Is er geen pauze voorzien, dan kan dit in de eerste 20 minuten na de voorstelling. Het principe is: 1 ticket = 1 drankje.

Andere locaties: Je kan enkel op de dag van de voorstelling je inkomticket inruilen voor een pauzedrankje. Inruilen kan ook na de voorstelling.

koffie en koek inbegrepen

Koffie en koek tijdens de matinees krijg je aan tafel.

rode draad

Onze rode draad Tom Van Dyck doorweeft de programmatie. Telkens wanneer de kegel opduikt, weet je dat hij niet ver af is!

DELEN VIA